Το party μουστους Πιγκουίνους

Τα παιδικά πάρτι είναι η πεμπτουσία του κάθε παιδότοπου. Οι μεγάλοι μας χώροι και η ειδική επιμέλεια τους, εξασφαλίζουν την εύρυθμη, άνετη και ξεχωριστή εμπειρία για κάθε παιδί και κάθε συνοδό. Σε ξεχωριστό χώρο με οπτικά και ηχητικά εφέ, πραγματοποιείται όλο το event, με τους γονείς να έχουν την δυνατότητα άμεσης συμμετοχής και λήψης φωτογραφιών. Στο 1ο όροφο μπορούν να πραγματοποιούνται και πάρτι για μεγαλύτερα παιδιά (ηλικίας 5+), όπου οι γονείς και τα παιδιά χρησιμοποιούν τον χώρο κατ’ αποκλειστικότητα.

  1. Εμείς εξασφαλίζουμε την άριστη παροχή υπηρεσιών, με προσεγμένο service και κοπέλες επίβλεψης ειδικά για το κάθε πάρτι.
  2. Σε κάθε πάρτι, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά μενού (σε είδη και κόστος), αλλά και να προσθέσουν προαιρετικά επιπλέον υπηρεσίες, όπως την αποκλειστική χρήση της υπηρεσίας “Ταχυδακτυλουργού”.
  3. Στον χώρο μας υπάρχουν φωτογράφοι – εξωτερικοί συνεργάτες, εξουσιοδοτημένοι για λήψεις φωτογραφιών καθ’ όλη την διάρκεια. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες και τα σουβενίρ είναι απολύτως προαιρετικά.
cloud_1
cloud_1
paidotopos-times

Πρόσκληση

Εκτυπώστε την από εδώ!
Τώρα όλοι οι αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος ζωντανά στους Πιγκουίνους μέσω της NOVA
+